Made in Gnosjö – mässa och katalog

Om du har hört talas om Gnosjö så kan det bero på att du regelbundet läser Dagens Industri eller att du jobbar med en viss typ av tillverkning och därmed beställer delar och färdiga komponenter från denna unika svenska region. Faktum är att Gnosjös företag är kända både i Sverige och utomlands och det här är en plats där man nästan får känslan av att alla driver sitt eget företag. Om du vill veta mer om Gnosjös företagsamhet så ska du se närmre på Made in Gnosjö som är en mässa och en katalog. I katalogen så kan du alltid se på de företag och verksamheter som listas och när det blir dags för mässa så gäller det att vara på plats för att kunna tala med nyckelpersonerna från denna region.

Made in Gnosjö mässan
Det är få mässor som är så varierade och intressanta som Made in Gnosjö mässan. Det här är ett evenemang där man kan se närmre på den kreativitet och innovation som kommer från Gnosjöregionen. Det spelar ingen roll om man har kommit för att provköra en bil eller för att lära sig mer om smarta industriella lösningar – den här mässan har allt och personerna som kan förklara vad det hela handlar om finns förstås på plats.

En sprudlande region
Gnosjöregionen kan ses som Sveriges stolthet. Över hela världen så använder man sig av produkter och komponenter som är Made in Gnosjö och det här gör att Sverige som industriland högaktas. Det handlar nämligen om bästa möjliga kvalitet och en innovation som man inte alltid finner i så hög koncentration i ett område. Företagsamheten tycks smitta av sig på de som besöker och de som bor i Gnosjöområdet och det bådar gott för framtiden.