Citadellet Bolagsservice hjälper dig att komma igång!

Då du står redo att dra igång med din produktion i egen regi vill du inte vänta för länge med ditt bolag. Då kan du vända dig till Citadellet Bolagsservice som har lagerbolag som väntar på dig. Med ett lagerbolag kommer du genast igång. Det tar inte mer än en dag eller två vilket är bra mycket mindre än några veckors tid!

Citadellet Bolagsservice erbjuder lagerbolag

Ett lagerbolag är ett registrerat ab som aldrig har använts. Det har ett organisationsnummer som du kan komma igång med. När du köper den här typen av vilande ab så behöver du bara göra en namnändring. Men det går att driva bolaget innan den ändringen är genomförd och det betyder att du kan komma igång med din produktion på en gång.

Citadellet Bolagsservice har lång erfarenhet av att skapa lagerbolag och sälja dem till svenska entreprenörer. Den här typen av bolag är ett bra val om du tänker producera i Sverige men också för andra typer av verksamheter.

Friheten med lagerbolag är väldigt fin. Det är upp till dig vad du ska använda bolaget till. Du behöver bara ordna med bankkonto och pengarna som krävs för aktiekapitalet samt betala Citadellet för deras tjänst. Därefter är du redo att jobba med din verksamhet på riktigt.

Viktigt med bolag som inte använts tidigare

Något som är viktigt att tänka på då du vill komma igång snabbare med ditt bolag med den här lösningen är att det måste vara ett äkta lagerbolag. Det finns tyvärr verksamheter som inte jobbar på ett korrekt sätt. En stor fördel med Citadellet Bolagsservice är att de jobbar på ett lagligt sätt och har ett namn med gott rykte. Det gör att du kan lita på att du får ett lagerbolag som är lagligt. Då är det ju bara att tuta och köra med produktionen!

/fargpennor.jpg

13 Jul 2022