Anderssons Mekaniska Verkstad kan rör och plåt!

Oavsett om du behöver bocka eller beskära plåt så bör du ta en titt på vad Anderssons Mekaniska Verkstad i Gnosjöregionen har att erbjuda. På Anderssons har man lång erfarenhet av att bocka, laserskära och bearbeta rör såväl som plåt.

Anderssons Mekaniska Verkstad klarar allt!

När Leif Andersson startade Anderssons Mekaniska Verkstad i Skillingaryd under mitten av 1960-talet så kanske han hade en aning om hur verksamheten skulle utvecklas. Men inte hade han kunnat tänka sig hur verkstaden inom kommande årtionden skulle behöva moderniseras. Trots alla nymodigheter och snabb utveckling inom tillverkningsindustrin så har Anderssons hängt med.

Man jobbar kvar i samma lokaler men dessa har byggts om för att kunna tillgodose det växande behovet av modern teknik och anpassade tillverkningsprocesser. Idag är det andra generationen Andersson som driver verksamheten och man klarar i princip allt.

Precis som i starten så kan Anderssons erbjuda rörbearbetning och svetsning. Men numera så kan du även få den smarta lasertekniken för att skära precist och effektivt i rör. Tack vare detta så är det möjligt att vända sig till Andersson för en enklare detalj såväl som ett helt projekt med rör och plåt.

/racke.jpg

En trygg underleverantör

Vi kan säga att Anderssons Mekaniska är en trygg underleverantör att vända sig till. De är kända för att ge lite mer. Deras långa erfarenhet är guld värd och verksamheten har samarbetspartners inom all form av tillverkningsindustri.

Det mesta finns på plats så projekt kan snabbt bli klara. När en maskin inte finns på golvet hos Anderssons så finns den garantera mycket nära i Gnosjöregionen där samarbeten fungerar väl mellan de olika verkstäderna.

Om du behöver tillverka möbler, delar eller något annat av rör eller plåt så kan det vara väl värt att kontakta Anderssons Mekaniska. De kan börja med att ge dig mer information så att du bygger ditt projekt vidare på ett kostnadseffektivt sätt.

7 Jun 2024