Är det bra så är det Made in Sweden

Som svensk så kan man lätt bli lite bortskämd och ta Sveriges produktion för givet. När man kommer utomlands så inser man dock snabbt att Made in Sweden står för det bästa av det allra bästa. Det räcker att säga att en vara, ett märke, eller kanske ett affärskoncept kommer från Sverige och så kommer folk att se detta som bästa kvalitet. Det kan bli lite lustigt när man ser att vissa klädmärken tillverkar sina kläder i Kina och Bangladesh men i och med att de är svenska så handlar folk helst från butiker med dessa svenska märken. Inom industrin så sker dock en stor del av tillverkningen i Sverige i produktiva områden som Gnosjöregionen.

Made in Sweden för hela världen
Man kan se att orter som Gnosjö exporterar färdiga produkter samt delar till hela världen. Här finns det stor kunskap inom områden som metallproduktion och det är känt att de svenska produktionerna är bra och slitstarka. Den som vill få bästa typen av tandimplantat i USA, Asien eller kanske Mellanöstern får vända sig till en klinik som jobbar med svenska skruvar och strukturer. När det är Made in Sweden så betyder det hög kvalitet och även säkerhet, det här vet numera de allra flesta.

Gnosjöregionen är Sveriges stolthet
Bland Sveriges alla regioner så är det särskilt Gnosjöregionen som står ut. Det här kan man läsa om i forum och artiklar online. I Gnosjö så har många olika typer av verksamheter samlats för att samarbeta och individuellt ta fram de produkter och detaljer som behövs för näringslivet i Sverige och i övriga världen. Kunskapsnivån är hög och arbetsglädjen står högt i tak när man jobbar med att ta fram nya smarta industriella lösningar.