Man kan få hjälp med att sälja aktiebolag

Det verkade så lovande med import av billiga plastleksaker Made in Kina, men då det visade sig att här alls inte gav den lönsamhet som man hade tänkt sig så kanske det är dags att avsluta aktiebolag för att lägga tiden på något vettigare. Då kan det vara bra att veta att man kan få hjälp med att sälja aktiebolag från tjänster som cbs.se.

Sälj aktiebolag med CBS

CBS står för Citadellet Bolagsservice AB och det här är ett företag som har varit verksamt i många år. Behöver man hjälp med att sälja aktiebolag så är det här helt rätt val för det här företaget har lång erfarenhet av att sälja aktiebolag. Något som de är riktigt bra på är snabbavveckling som innebär att man avvecklar ett bolag på kort tid genom att helt enkelt sälja det.

Fördelar med snabbavveckling

Det finns många fördelar med snabbavveckling och det är också därför som många som vill avveckla aktiebolag väljer detta. Här är det så att man låter ett annat företag ta hand om den likvidation som man står inför. Man säljer helt enkelt av bolaget istället för att själv likvidera aktiebolag. Det här är ju perfekt om man kanske inte kan så mycket om de regler och lagar som gäller.

Då proffs på avveckling av bolag tar hand om att avveckla bolag så kan man sova gott om natten då man vet att det här görs på rätt sätt. Har man väl sålt bolaget så behöver man inte längre bekymra sig för det. Det här går snabbt och innebär att man är fri att ge sig på nya projekt.

Hjälp som man kan lita på

Men det är klart att man kan uppleva att det känns lite känsligt att sälja sin verksamhet till ett annat företag. Man vet ju inte riktigt vad de kommer att göra med det. Här är det bra att man väljer en tjänst som CBS just för att de är en så pass seriös aktör. Man kan ju behöva mer än att helt enkelt sälja bolaget. Med goda tips och råd så blir det lättare att genomföra affären på ett snabbt och smidigt sätt.

Hjälp med att köpa lagerbolag

Något som också kan vara av intresse är att företag som CBS även säljer lagerbolag. Man kan alltså köpa ett aktiebolag med deras tjänst. Precis som den som behöver avveckla bolaget vill göra detta på ett säkert och smidigt sätt så vill den som är ute efter att köpa aktiebolag få ett lagligt och bra köp.


Hjälpen blir så mycket bättre då det finns kompetens inom områden som bolagsbildning, skattelagstiftning och bolagsrätt, hur man kan likvidera bolag, hur man ska starta bolag såväl som inom finansiering och entreprenörskap.

Det här är sådant som man drar stor nytta av oavsett om man vill köpa bolag eller om man vill sälja det.

10 Jun 2016