Starta bolag med lagerbolag made in Sweden

Numera så kan du köpa färdiga bolag som är made in Sweden av en bolagsservice som säljer lagerbolag. De jobbar med att registrera bolag som du sedan kan köpa. Det här kan vara ett bra sätt att starta bolag på. Bolaget som du köper har aldrig använts. Det har inget namn, bara ett nummer. Därmed så kan du genast använda det utan associationer till annan verksamhet.

Starta bolag snabbt

För den som vill starta bolag snabbt så är ett lagerbolag en mycket smart sak. Det gör det möjligt att vara igång med verksamheten på några timmars tid. Ponera att du vänder dig till bolagsservicen en måndagsmorgon och beställer ditt bolag. Det kan vara ditt samma dag.

Så länge som du har ditt aktiekapital redo och har all information som du behöver fylla i så ska det här inte behöva ta lång tid. Men tänk på att du måste vara väl förberedd. Det kan vara klokt att köpa under kontorstid även om det alltid går att beställa direkt online. Då kan du ju ringa supporten med frågor som dyker upp.

I och med att det hela går så snabbt så behöver du inte skynda på. Det är bättre att du tänker igenom vad du gör och kanske väntar någon dag till för att full koll på vad lagerbolaget innebär. Det här kommer att gå snabbare än om du registrerar själv med Bolagsverket så tid kan du verkligen spara med lagerbolaget!

Fördelar med lagerbolag

Det är inte bara snabbhet som får så många att välja lagerbolag då de ska starta bolag. Det här är ett format som gör det så tydligt att registrera. En del tycker att de formulär som en bolagsservice erbjuder för att ta över ett nytt bolag är mycket enklare än det som gäller hos Bolagsverket.

Sedan så är det förstås så att du får ett stöd som kan bli mycket bra. Att kunna ringa en supportperson som tar dig igenom processen känns skönt. Du kan lita på att du kommer igång med ditt ab på rätt sätt. Lagerbolaget är lagligt och det anpassas perfekt till din verksamhet.

Vad händer med namnet på bolaget?

Du får ge ditt nya lagerbolag det namn som du vill ha. Detta förutsatt att det inte är ett namn som redan finns eller att det är för likt ett annat företagsnamn. Det är också därför som du får ge flera förslag. På så vis så minskar risken för att Bolagsverket ger bakläxa.

Om du bara följer de instruktioner som du får från bolagsservicen noga så kommer du förstå precis hur du ska göra med namnet. Du kan börja använda det innan det är registrerat. Bolagets nummer finns och du har därmed ett organisationsnummer som du använder för de räkningar som du ställer ut.

9 Jul 2019